Selecteer een pagina

Ciao ,

We zijn op vakantie in Italië. Voor het eerst 3 weken weg met z’n VIERtjes. 
Wat is dat genieten! 

Alles spontaan, gewoon doen waar we zin in hebben. En eerlijk gezegd doen we niet zoveel en tegelijkertijd ook wel, enorm veel plezier maken! 

Alle ruimte voor elkaar en tegelijkertijd meer dan genoeg ruimte om zelf lekker weg te dromen. Mijn vakantiedromen brengen me bij mijn werk en ik krijg vlinders in mijn buik. Het gevoel nu ‘echt te doen waar ik voor ben’ is fantastisch. Ik wil niets anders zijn dan een open kanaal, volledig beschikbaar om te vertalen en verhelderen. Spontaan zonder vooropgezet plan. 

Op dit prachtige plekje geniet ik dan ook van het idee dat er bij thuiskomst weer 3 Verhelderingsbijeenkomsten voor de deur staan. Twee hele dagen en een avond. Yes, zoveel zin in en zo nieuwsgierig naar wat zich dan allemaal aandient, want dat is ook voor mij een groot avontuur!

Ben je erbij om samen met mij op ontdekkingstocht te gaan? Jouw vragen verhelderen, ontdekken wie je werkelijk bent, wat klopt voor jou en wat er verder allemaal opkomt. 1, 9 en 17 augustus is het weer zover. 1 en 17 augustus hebben we een hele dag, 9 augustus een avond. 

Kan je deze data niet? Dan kunnen we ook 1 op 1 verhelderen in een krachtige 
Verhelderingscoaching

Ook droom ik ervan mensen de mogelijkheid te bieden om dieper te zakken in die helderheid, want het is echt magisch om van daaruit te leven! 
Ik heb voor 2019 dan ook al 3 lange Resetweekenden vastgelegd, in januari, mei en augustus. De data en mogelijkheid tot inschrijven komt na mijn vakantie op de site. Dan plan ik ook nog een weekend in 2018. 
Dus, arrivederci!

Veel liefs,
Emilie