Selecteer een pagina

Hi,

Mijn werkdag start in een ligstoel…

Niks doen is enorm zinvol.
Het haalt je uit de ‘ik moet vandaag dit en dit-modus’ het doorbreekt je gewoonte om te gaan doen wat je altijd doet. Het geeft ruimte, ruimte voor wat werkelijk klopt op dit moment.

We zijn het alleen niet gewend, vanuit het idee dat het altijd ‘hard werken’ moet zijn, dat het niet moeiteloos mag gaan. Dat je het allemaal zelf moet verzinnen…

Misschien schoot ook bij het lezen van de eerste regels door je hoofd ‘ja lekker makkelijk heb jij het…’ maar wat zou maken dat ik het makkelijker heb dan jij?

Heb jij het lef? Het lef om al je ‘ja, maars’ en ‘ik moets’ links te laten liggen. Het lef om niet te doen wat je gewend bent of ‘wat hoort’. Het lef om een stapje terug te doen en te ervaren wat zich werkelijk wil leven via jou?

Mag het moeiteloos gaan bij jou? Mag het stromen, of ben je meer van het duwen en trekken?

Het zal je verrassen tot wat je allemaal in staat bent, hoe inspiratie en energie gaan stromen, je bergen verzet (of beter gezegd, bergen zich verzetten) en je werkelijke verlangens realiseert als je van die automatische piloot af gaat. Als je stopt met je leven te organiseren en bedenken, een stapje opzij zet en het laat stromen.

Als het gewoon genieten mag zijn…

Dan pas ontdek je wat je werkelijk allemaal in je hebt…

#zitjezelfnietlangerdwars #dangajealseenspeer #jehoefthetniettebedenken #hetiskraakhelder #durftezijnwiejewerkelijkbent #moeiteloosjemooisteleven

Veel liefs,
Emilie
viaEmilie.nl