Vraag-Antwoord-Sessie

Wat is het?

Jij hoeft je stappen niet zelf te verzinnen. Je leven ontvouwt zich. Dat betekent ook dat je de antwoorden op jouw vragen niet zelf hoeft te bedenken. 

In de Vraag-Antwoord-Sessie krijg je heldere antwoorden die direct inzicht geven in wat voor jou nu relevant is. Niks vaag en omslachtig, maar direct en concreet. Deze sessie is geschikt voor alle vragen. Jij hoeft er niets bijzonders voor te kunnen of te doen. Je hoeft zelfs geen concrete vraag te hebben. De relevante vragen komen tijdens de sessie vanzelf op.

De rol van Emilie

De Vraag-Antwoord-Sessie start ik met een stukje Reset en daarmee breng ik je direct in contact met je ‘weten’/intuïtie/bewustzijn (of hoe je het wilt noemen), het grotere overzicht waar alle informatie aanwezig is. 

Jij en ik kunnen op dat moment alle vragen stellen die jou aangaan. Je zult merken dat deze heel spontaan opkomen, ook als je vooraf niet direct wist wat je vragen waren. De antwoorden en overige relevante informatie komt vervolgens heel concreet via jou en mij op. De juiste vragen komen vanzelf op en we kunnen steeds verder doorvragen. Je ervaart ook vanzelf dat het helder wordt en de vragen stoppen.

‘Voor een Vraag-Antwoord-Sessie hoef ik niets van je te weten.

De relevante informatie dient zich in het moment aan’

Voor wie?

Of het iets voor jou is?

Dat hoef je niet te bedenken, je voelt zelf of een Vraag-Antwoord-Sessie je aanspreekt,

ook al weet je misschien niet eens precies waarom!

De mensen die tot nu toe bij me zijn geweest, zijn tussen de 12 en 78 jaar, ongeveer net zoveel mannen als vrouwen.
De redenen waarvoor zij bij mij komen, zijn zeer uiteenlopend. Wat zij gemeen hebben, is dat ze klaar zijn voor het volgende. Ze hebben zin in bijvoorbeeld vrijheid, gezondheid, liefde, een nieuwe uitdaging, duidelijkheid, onbevangenheid, contact, richting, helderheid, rust, plezier en hebben het gevoel dat ze bij mij moeten zijn.

Iedere sessie is anders, maar altijd indrukwekkend en verrassend. Ik heb al zoveel bijzondere dingen zien gebeuren. 

Dus, wie je ook bent, wat je ook doet of wel of niet gedaan hebt, waar je ook doorheen gaat of gegaan bent en wat je ook verlangt, als jij het gevoel hebt dat ik iets voor je kan betekenen,
dan ben je meer dan welkom!

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

-Emilie Kuijpers-

Hoe gaat het in z’n werk?

Bij een Vraag-Antwoord-Sessie werken we 1 op 1. Jij hebt je ogen gesloten en ik werk met mijn handen zonder je aan te raken, net als bij de Reset. We starten zonder woorden en op een bepaald moment gaan we over naar de Vraag-Antwoord. Vanaf dat moment komen er vragen in jou en mij op die we hardop stellen. De antwoorden en relevante informatie komt via mij of direct via jou. 

Een Vraag-Antwoord-Sessie is geen gesprek of therapie.
Het is een directe lijn met jouw ‘weten’, dat wat jou richting geeft.

‘Haal jezelf geen zwaarte op de hals door
alles te moeten bedenken en uitstippelen.
Laat je leven zich ontvouwen en ontdek zo jouw richting en avonturen.

Welke vragen?

Een Vraag-Antwoord-Sessie geeft je direct helderheid op de punten waar dat in jouw leven relevant is. Tegelijkertijd komt de weg vrij, zodat de volgende stappen zich ook daadwerkelijk kunnen gaan ontvouwen.

Vragen over je richting, liefde, gezondheid, wat belangrijk voor je is, waar je jezelf tegenhoudt, waarom iets niet helder wordt, over lichamelijke klachten, wat je volgende stap is, wat je blokkeert, vragen over of aan overledenen, over je relatie met een bepaalde persoon, stappen in je werk, je kwaliteiten, voeding, welke keuze je moet maken…

Je kan het zo gek niet bedenken of je vragen zijn geschikt voor de Vraag-Antwoord-Sessie. Groot, klein, licht, zwaar, het maakt niet uit, op al jouw vragen is een antwoord. De sessie is zelfs geschikt als je niet direct vragen hebt, maar wel wat helderheid kunt gebruiken of puur het gevoel hebt dat een Vraag-Antwoord-Sessie iets voor je kan betekenen.

Een Reset of een Vraag-Antwoord-Sessie?

In mijn praktijk werk ik op twee manieren 1 op 1. Ik doe Resets en Vraag-Antwoord-Sessies.

Hoe weet je wat het meest geschikt is voor jou?
Lees de informatie van beide sessies hier op de site en kies welke je het meeste aanspreekt. Mocht ik bij je komst merken dat de andere sessie op dat moment meer geschikt is, kan ik moeiteloos omschakelen. Beide sessies duren namelijk even lang en de kosten zijn ook gelijk. 

Afspraak maken

Mijn Reset-praktijk bevindt zich in het torentje van een gerenoveerde kerk

Molenbochtplein 33, Tilburg 

Wil je een afspraak maken? 

Mail me via Emilie@viaEmilie.nl, dan neem ik uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Kosten

Iedere Vraag-Antwoord-Sessie staat op zichzelf, het is geen traject.

Kom je na de na een sessie nog een keer terug?
Dat merk je vanzelf. Ieder mens is anders en het gaat er om dat je je eigen navigatie volgt.
Kom je 10x, 0x, 1x of 3x, het is allemaal goed, als het maar kloppend voelt voor jou.
Je ervaart het vanzelf als ik (weer) iets voor je kan betekenen.

De kosten voor een Vraag-Antwoord-Sessie zijn € 75,-

Een Vraag-Antwoord-Sessie duurt ongeveer 50 minuten. Betaling vindt na het maken van de afspraak plaats, zodat op het moment van de afspraak alle aandacht naar de sessie gaat.

Iedereen die al eens bij me is geweest, weet dat ik altijd wat meer tijd neem dan gepland. Dat blijkt zeer waardevol, dus dat wil ik graag blijven doen. De duur van de afspraak gaat dan ook van 40 naar 50 minuten, vandaar de prijsstijging.

Het nieuwe tarief gaat in voor het plannen van afspraken vanaf 1 september.
Dus plan je nu een afspraak voor september of later, betaal je nog € 65,-

Heb je een vraag?

Mail Emilie, Emilie@viaEmilie.nl

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

-Emilie Kuijpers-