Selecteer een pagina

Heerlijke dagen zijn het in mijn praktijk.
Zoveel prachtige mensen weten de weg te vinden naar dat torenkamertje in Tilburg.
Iedere afspraak is weer anders, maar steevast indrukwekkend.

Velen maken aan het begin de opmerking ‘Ik moet meer uit mijn hoofd, in mijn lijf’ of ‘Ik moet meer naar mijn gevoel’. Het lijkt of we dat allemaal moeten, maar in mijn ogen is niets minder waar. Die kreten die je tegenwoordig overal leest en hoort, zaaien in mijn optiek alleen maar verwarring. Ik vind het dan ook heerlijk om na zo’n opmerking iemand in een Reset of Vraag-Antwoord-Sessie direct te laten ervaren dat hij of zij alles prima aanvoelt en dat inzichten, antwoorden en richting zo op komen. Dat het niet gaat om denken of voelen. Het gaat meer om het ontdekken en vrijmaken van de weg.

Voelen doe je namelijk echt wel en dat hoofd hoeft helemaal niet buitenspel komen te staan. Het idee van een scheiding tussen hoofd en gevoel en bedenken wanneer je wat zou moeten gebruiken, is juist wat je op een dwaalspoor zet. Dat is helemaal niet te scheiden en je hoeft er al helemaal niet over na te denken!

Iets aanvoelen is namelijk bijna nooit fysiek voelen. Je weet gewoon iets, het plopt op in je hoofd, het is ineens helder, je krijgt een impuls om iets wel of niet te doen of je aarzelt net op het juiste moment. Daarvoor moet je dus niet ‘uit je hoofd of in je lijf’. Je hoeft er alleen voor te ontdekken en ervaren hoe het werkt voor jou.

We raken in de war door al die kreten en krijgen het idee dat het op ‘een manier’ moet, in plaats van op ‘jouw manier’. Wat dwars zit, is het idee dat je iets fout doet of niet kunt. Ik sta te popelen jou heel eenvoudig te laten ervaren hoe bij jou ook de weg vrij is, je leven vrijuit stroomt en je moeiteloos richting en antwoorden ervaart. Niet met allerlei populaire kreten of regels. Nee, puur en heel direct ervaren hoe het werkt, specifiek voor jou, want jij bent uniek en past niet in een standaard vormpje.

Dat is ook waar mijn nieuwe boekje ‘Skip the bullshit! – Leven is makkelijk’ over gaat. Over hoe we het leven veel lastiger maken dan het is en hoe je daar mee kunt stoppen, zodat je weer merkt dat het perfect en vanzelf gaat.

Het boek krijgt al aardig vorm. Waarschijnlijk vallen de komende weken hierin nog wel wat puzzelstukjes op zijn plek, want ik heb lekker 3 weken vakantie met mijn man en mannetjes! Momenten waarop we nog meer genieten en plezier maken, de beste voedingsbodem voor inspiratie! Dus aanstaande vrijdag sluit ik na een heerlijke volle praktijkdag de deur en vanaf maandag 29 juli 2019 ben je weer van harte welkom in de praktijk voor een Reset of Vraag-Antwoord-Sessie. Een afspraak inplannen kan overigens wel gewoon tijdens de vakantie, via Emilie@viaEmilie.nl.

De prijs van de 1 op 1 Sessies gaat trouwens vanaf 1 september 2019 van €65 naar €75. Waarom? Iedereen die al eens bij mij is geweest, weet dat ik per afspraak altijd wat langer tijd neem dan ik vooraf aangekondigd heb. Dat is ook enorm waardevol gebleken, dus dat wil ik graag blijven doen, vandaar dat de prijs iets stijgt.

Verder krijgt mijn website een opfrisbeurt, strakker, frisser, concreter. Dit proces is al aan de gang, stapje voor stapje. Dus als je nieuwsgierig bent, neem gerust alvast een kijkje.

Tot slot sta ik weer enorm te popelen om op Reset-Weekend te gaan, want wat was dat waanzinnig in april! 13-14-15 September 2019 is het weer zo ver! Ben jij dit keer van de partij om een lang weekend alle verplichtingen, prikkels en wenselijkheden achter je laten en heerlijk te genieten, ontdekken en ervaren wat nu klopt voor jou? Hier vind je alle informatie en ervaringen van deelnemers!

Nou, geniet van al het moois en wellicht tot binnenkort!

Liefs Emilie

viaEmilie