Selecteer een pagina
Emilie Kuijpers Reset bewustzijn zijn balans goeroe licht retraite reteat inzicht hulp evenwicht natuur zijn afstemming heel bron zelf inspiratie genieten avontuur eenheid geheel

WoW! Dit is voor mij echt een tijd waarin zoveel verandert (op een hele positieve manier). Het bijzondere is dat er steeds cirkels rond komen. Zo kom ik ineens weer op plekken waar ik een tijd geleden ook was. De plek is hetzelfde gebleven maar ik realiseer me hoeveel er bij mij veranderd is.

Zo heb ik nu bijvoorbeeld mijn praktijk weer bij Movonne aan de Piushaven. Daar deed ik mijn eerste Resets, die doe ik er nu weer, maar alles is anders en nog zoveel mooier! Al dacht ik toen dat het niet mooier kon… 🙂

NATUUR-OFFICE…
Zo ging ik ook na het overlijden van Marjolijn maandenlang iedere dag naar een bepaald stukje bos, alleen. Dat was heel bijzonder. Als je het hebt over een tijd waarin voor mij waanzinnig veel veranderde en op zijn plek viel dan was dat er ook een! Ik voelde me volledig heel en diep gelukkig ondanks de heftige tijd.

Vorige week belandde ik zonder plan opeens bij een bepaalde boom aan het water waar ik toen dagelijks zat. Ik was er nooit meer geweest, klom weer in die boom, voelde de magie van het plekje weer en wist dat dit een van mijn ‘offices’ zou zijn voor de Resets op afstand.

GEEN RUIS…
Want ja, ook die gaan geweldig! Het is heerlijk moeiteloos voor degene die de Reset op afstand wil, want die hoeft slechts een foto te delen. En fantastisch voor mij, want ik zoek op mijn moment een mooi plekje op en ‘zet mijn luikje open’.

Wat er ontstaat is een audio-bestand met de Reset dat onbeperkt afgeluisterd kan worden en dus steeds zijn werk kan blijven doen (ieder nieuw moment raakt het weer een andere snaar). Het mooie is dat het effect enorm krachtig is, omdat er op het moment van het tot stand komen van de Reset geen enkele ruis is. Het is puur zenden vanuit de bron, ongestoord en zuiver.

MEE OP REIS…
En dat werkt blijkbaar, want de reacties op de Resets op afstand zijn zo mooi, zo dankbaar. En ik voel me rijker met nog meer vrijheid in mijn werk en de mooiste werkplekken in de natuur! Werk wat niet als werk voelt en waar ik zelf ook alleen maar meer van ga stralen! Dat heeft me doen besluiten dat ik de Resets op afstand ook mee naar Italië neem.

Jazeker, wij gaan lekker weer 3 weken op vakantie met de auto naar verschillende plekken in Italië, prachtige huisjes in de bergen en aan zee, ik heb er zin in! Wil je nog komen naar de praktijk voor een Reset, dan heb ik daar alleen volgende week maandag (13 juli 2020) nog wat ruimte. Dus heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn, twijfel dan niet…

De Resets op afstand gaan lekker mee op reis. Die prachtige plekjes in de bergen en aan zee zullen de boel alleen maar versterken, dus schroom niet om je Reset op afstand aan te vragen. Er is altijd ruimte voor wat op dat moment klopt!

PODCAST…
Misschien ontstaat in Italië ook wel de eerste Podcast… Hij ligt op het puntje van mijn tong, al heb ik totaal geen idee wat erin gaat komen, maar dat heb ik met niets tot het moment dat het ontstaat. Dus ik laat ook dit maar lekker gebeuren, voel me wel weer als een kind zo blij en nieuwsgierig. Zin in!!!

Nou lieve ,

Keep shining your light!

Tot gauw.
Liefs Emilie
viaEmilie.nl