Reset Weekend 12-13-14 april 2019

Een lang weekend alle verplichtingen, prikkels en wenselijkheden achter je laten en heerlijk genieten, ontdekken en ervaren wat nu klopt voor jou. Lijkt je dat wat?

Op 12-13-14 april 2019 organiseert Emilie een Reset Weekend met als thema ‘Klaar voor het volgende!’ Een weekend vol inspiratie, plezier, rust, vrijheid, natuur en mogelijkheden om tot de kern te komen. Een uitgelezen kans om je essentie te ontdekken en ervaren en los te komen van wat je beperkt.

Een geweldige ervaring die je niet wilt missen,

omdat het een heerlijk ontspannen avontuur is,

maar ook door de enorme impact ervan!

Wat gaan we doen?

Overdag zijn we zowel binnen als in de frisse boslucht te vinden. De dag kent een vast ritme van beweging, eten en gezamenlijke inspirerende momenten waar je alle ruimte krijgt je eigen antwoorden, inzichten en richting te onderzoeken en ontdekken of juist heerlijk te relaxen. Het is de uitgelezen kans om je essentie ervaren, te ontdekken en ervaren wat klopt voor jou en los te komen van wat je beperkt. Natuurlijk zet Emilie hierbij haar vermogen in om mensen te Reset-en. Verder maken we gebruik van de natuur, een hele vrije vorm van (familie)opstellingen, het belevingspad, persoonlijke afstemming, ervaringsgerichte oefeningen, creativiteit en beweging. Er is muziek, er is stilte en bovenal is er veel ruimte voor jezelf. Niets moet, het is jouw weekend en je doet lekker wat klopt voor jou.

Het programma heeft een heldere structuur met daarbinnen alle ruimte voor wat op dat moment aan de orde en passend is. Het weekend kent diverse gezamenlijke momenten en daarnaast is er voldoende vrije ruimte. Het is overigens zeker geen therapeutisch weekend, eerder een cadeautje aan jezelf!

Een Retraite dus?

Inderdaad! Het woord retraite wordt alleen vaak geassocieerd met soberheid, strenge regels en veel mediteren. En dat is juist waar dit weekend niet voor staat! Ontdekken, ervaren en doen wat klopt voor jou heeft niets te maken met hard werken, forceren of afdwingen. Het gaat niet om zoeken, maar om genieten en ervaren. Ook jouw leven ontvouwt zich perfect en moeiteloos en de uitdaging ligt er juist in deze stroom zo min mogelijk te barricaderen. Dat is waar we dit weekend dan ook verder op in gaan en dus staat deze retraite in het teken van beleven, ontdekken, rust, inzicht, vrijheid, plezier en genieten.

Waar?

Een omgeving kan een bepaalde staat van zijn versterken. Denk eraan dat op een kermis mensen als vanzelf luidruchtig worden en dat vrijwel iedereen stil wordt als hij een kerk binnenstapt. Zo kan een omgeving je helpen meer in een staat te komen die je verlangt. Vandaar dat het weekend plaatsvindt in een omgeving met zo min mogelijk ruis. Eigentijdserf is een prachtige locatie in het Brabantse Middelbeers. Een uniek inspirerend verblijf midden in de natuur. Een plek gekenmerkt door rust, ruimte, bos, water en uitzicht waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. We hebben een eigen vleugel in het prachtige gebouw en alle ruimte en mogelijkheden om te genieten, ervaren, relaxen en ontdekken, alleen en samen. 

Verzorging

Het keukenteam zorgt dagelijks voor ontbijt, lunch en diner. Ze werken zo veel mogelijk met producten uit eigen moestuin en van leveranciers uit de directe regio, waar mogelijk biologisch. Eten dat niet alleen de honger stilt maar tevens een bijdrage levert aan je verblijf, aangezien ook voeding van invloed kan zijn op je staat van zijn. De maaltijden zijn puur, vers, licht en vegetarisch (tenzij je aangeeft wel graag vlees te willen eten). Het hele weekend is er onbeperkt thee, koffie en (fruit)water.

Bij een Weekend-Retraite passen ontspannen nachten. Iedereen heeft dan ook een eigen kamer met moderne badkamer. De aandacht in de kamers gaat voornamelijk uit naar een goede nachtrust. Dus geen tv of prikkels maar wel een goed bed en uitzicht op de natuur. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën op een ruime tweepersoonskamer met badkamer te verblijven.

Wanneer?

De Weekend-Retraite met als thema ‘Klaar voor het volgende’ vindt plaats van vrijdag 12 april 2019 14.00 uur tot en zondag 14 april 2019 16.00 uur. 

Misschien ben jij nieuwsgierig naar wat het volgende zou zijn voor jou, misschien denk je het juist te weten maar krijgt het geen vorm of misschien zie je helemaal geen volgende stappen omdat je het gevoel hebt dat je vast zit. Het maakt niet uit, het gaat erom dat Reset en ‘klaar voor het volgende’ je aanspreken, dat het resoneert bij jou. Dan is dit een weekend voor jou!

Een Reset tijdens de retraite?

In een Reset stem ik je af op je essentie. Je komt los van wat je beperkt en staat direct in je kracht. Dat is natuurlijk perfect in combinatie met een retraite. Daarom bestaat voor alle deelnemers de mogelijkheid om een Reset te combineren met de Weekend-Retraite voor €49,- in plaats van €65,-. Plan je Reset in aanloop naar de Weekend-Retraite. Mocht dat niet lukken dan is er een beperkt aantal Reset-plaatsen tijdens het weekend. Reserveer hiervoor tijdig je plekje.

Kosten

De Weekend-Retraite van 12-13-14 April omvat
– 2 overnachtingen
– 2x ontbijt
– 2x lunch
– 2x diner
– onbeperktthee, koffie en water
– diverse gezamenlijke Verhelderingssessies
– voldoende ruimte om 1 op 1 af te stemmen met Emilie
– een inspirerende omgeving los van alle verplichtingen, prikkels en verplichtingen
– alle ruimte om werkelijk te relaxen en genieten

Maximaal 15 deelnemers

De kosten voor het gehele weekend bedragen €379 all-in.

 

Duik je mee in dit prachtige avontuur…?

Druk op onderstaande button en ik informeer je als eerste vrijblijvend over de prachtige weekenden die nog komen gaan.