Waarom?!?

Retraite is een uitgelezen kans om je natuurlijke staat van bliss te ervaren en er 4 dagen zonder afleiding in thuis te raken. De aanwezigheid van anderen is hierin enorm behulpzaam aangezien we in een groep moeiteloos meeliften op elkaars frequentie en sneller verhelderen. Deelnemers staan stuk voor stuk symbool voor wat aan de orde is voor velen, waardoor verheldering via persoon direct doorwerkt op de groep.

Stap in deze krachtige ervaring, want ook jouw mooiste leven is geen utopie, toeval of mazzel. Het is je missie!

De sleutel daartoe heb je in handen en op het avontuur hoe je hem gebruikt, neem ik je mee. Het enige wat je nodig hebt, is een flinke dosis lef en de bereidheid de wereld totaal anders te zien. Het is mijn missie mensen te laten stralen, zodat iedereen zich groots, zorgeloos, rijk, licht en volledig in zijn kracht kan ervaren en daarmee moeiteloos iets teweegbrengt wat veel verder reikt dat zijn persoon.

Wat gaan we doen?

Je ervaart op allerlei manieren de zuivere afstemming in jezelf.

Een wonderlijke ervaring die niet met woorden te beschrijven is, maar waarvan je weet dat dat is wat je verlangde. Je herkent het, je weet het en ervaart de weg ernaartoe.

Zelf stem ik zo zuiver en licht mogelijk af, zodat ik jullie verheldering zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Het mooie van deze werkwijze is dat zich dat altijd spontaan en krachtig vertaalt in wat op dat moment het meest relevant is. Je kan denken aan intuitieve muziek, gesprekken, geleide afstemmingen, het delen van inzicht, persoonlijke afstemming, ervaringsgerichte oefeningen, frequentie-opstapjes, stilte, ruimte en beweging. Het programma biedt diverse mogelijkheden, maar slechts een grove structuur zodat daarbinnen alle ruimte is voor wat zich aandient en een volgorde die passend is. De retraite kent diverse gezamenlijke momenten, er is voldoende ruimte voor jezelf en er zijn naar behoefte mogelijkheden voor beweging. Een deel van de retraite beleven we in stilte, aangezien in stilte sociale wenselijkheid grotendeels weg valt. Bovendien is stilte een enorme katalysator voor helderheid, omdat het je focus verlegt.

Afzien?

De retraite staat niet voor afzien en hard werken! Die fout heb ik gemaakt toen ik zelf voor het eerst op retraite ging en dat bracht mij tot het volgende kraakheldere inzicht: Je hoeft niet hard te werken om te verhelderen en niet te oefenen om verlangens te realiseren. Het perspectief van ‘hard werken’ beperkt je in het moeiteloos en vrijuit realiseren. De nadruk ligt tijdens de retraite dan ook op helderheid, lichtheid, genieten en moeiteloosheid.

Waar?

Een omgeving kan een bepaalde staat van zijn versterken. Denk eraan dat op een kermis mensen als vanzelf luidruchtig worden en dat vrijwel iedereen stil wordt als hij een kerk binnenstapt. Zo kan een omgeving je helpen meer in een staat te komen die je verlangt. Vandaar dat de retraite plaatsvindt in een omgeving met zo min mogelijk ruis. De exacte locatie volgt nog maar het is in ieder geval een ruime, rustige, heldere plek in de Nederlandse of Belgische natuur.

Verzorging

 

Je verblijft 4 dagen en 3 nachten op de retraite en wordt in die tijd heerlijk verzorgd. Er zijn comfortabele slaapvoorzieningen en we serveren 3 maal per dag een maaltijd. Aangezien ook voeding van invloed kan zijn op je staat van zijn, zijn de maaltijden licht en vegetarisch en drinken we geen alcohol.

Wanneer?

De eerstvolgende retraite vindt plaats in oktober 2018. Exacte datum, locatie en prijs volgen zo spoedig mogelijk.

En daarna?

De heldere staat die je op de retraite zal ervaren is geen tijdelijk iets, het is je natuurlijke staat van zijn! Je ervaart je verlicht van waar je onnodig aan vast hield. Door de intense ervaring ervan tijdens de retraite, ga je deze staat meer en meer herkennen als je thuisbasis. Je komt tijdens de retraite continu op diverse manieren tot deze heerlijke ervaring van jezelf, zodat je thuis raakt op die route en leert af te stemmen en vertrouwen op je navigatie. Bovendien kom je tijdens de retraite los waar je onnodig aan vast hield, dat het ook daarna niet meer goed voelt je daar mee te identificeren. Wat overblijft is de zuivere ervaring van jezelf, verlicht van ballast, helder en transparant en altijd beschikbaar ongeacht de omstandigheden.

Druk op onderstaande button en ik informeer je vrijblijvend over de prachtige retraites die nog komen gaan. Magische ervaringen die je niet wilt missen, omdat het een heerlijk ontspannen avontuur is, maar ook door de enorme impact ervan!

Duik je mee in dit prachtige avontuur…?