Reset Weekend 8-9-10 november 2019

Een lang weekend alle verplichtingen, prikkels en wenselijkheden achter je laten en heerlijk genieten, ontdekken en ervaren wat nu klopt voor jou. Lijkt je dat wat?

8-9-10 November 2019 organiseert Emilie weer een Reset Weekend met als thema ‘Klaar voor het volgende!’ Een weekend vol inspiratie, plezier, rust, vrijheid, natuur en mogelijkheden om tot de kern te komen.

Een uitgelezen kans om te ontdekken wat nu werkelijk klopt voor jou, los te komen van wat je beperkt en te ervaren hoe je leven zich ontvouwt.

Een geweldige ervaring die je niet wilt missen,

omdat het een heerlijk ontspannen avontuur is,

maar ook door de enorme impact ervan!

Voor jou?

Is het Reset Weekend iets voor jou? Dat hoef je niet zelf te verzinnen. Als het zo is, lees je verder, voel je je vanzelf aangetrokken tot het weekend en zien we elkaar binnenkort!

Wat gaan we doen?

Overdag zijn we zowel binnen als in de frisse boslucht te vinden. De dag kent een vast ritme van beweging, eten en gezamenlijke inspirerende momenten waar je alle ruimte krijgt je eigen antwoorden, inzichten en richting te onderzoeken en ontdekken of juist heerlijk te relaxen. Het is de uitgelezen kans om je essentie ervaren, te ontdekken en ervaren wat klopt voor jou en los te komen van wat je beperkt. Natuurlijk zet Emilie hierbij haar vermogen in om mensen te Reset-en. Zodat je los kan komen van wat er ‘in de weg zit’ om je ‘weten’ kraakhelder te kunnen horen en volgen en zich precies kan ontvouwen wat relevant is voor jou. Waardoor je ontdekt welke stap je moet zetten, wat klopt en wat je graag wil, want dat hoef je niet zelf te verzinnen!

Verder maken we gebruik van de natuur, Vraag-Antwoord-Sessies, het belevingspad, persoonlijke afstemming, ervaringsgerichte oefeningen, creativiteit en beweging. Er is muziek, er is stilte en bovenal is er veel ruimte voor jezelf. Niets moet, het is jouw weekend en je doet lekker wat klopt voor jou. Eerdere weekenden hebben we genoten, tranen gelachen en regelrecht de kern geraakt. Zwaarte verdween en de zon brak door.

Het weekend kent diverse gezamenlijke momenten en daarnaast is er voldoende vrije ruimte. Emilie draait geen programma af, ze is continu beschikbaar voor wat zich via haar wil leven. Dat houdt in dat de tijden voor de gezamenlijke momenten bekend zijn, maar dat de inhoud zich ter plekke ontvouwt. Hierdoor is er continu alle ruimte voor wat op dat moment aan de orde en passend is.

Een Retraite dus?

Inderdaad! Het woord retraite wordt alleen vaak geassocieerd met soberheid, strenge regels en veel mediteren. En dat is juist waar dit weekend niet voor staat! Ontdekken, ervaren en doen wat klopt voor jou heeft niets te maken met hard werken, forceren of afdwingen. Het gaat niet om zoeken, maar om genieten en ervaren. Ook jouw leven ontvouwt zich perfect en moeiteloos en de uitdaging ligt er juist in deze stroom zo min mogelijk te barricaderen. Dat is waar we dit weekend dan ook verder op in gaan en dus staat deze retraite in het teken van beleven, ontdekken, rust, inzicht, vrijheid, plezier en genieten.

Waar?

Een omgeving kan een bepaalde staat van zijn versterken. Denk eraan dat op een kermis mensen als vanzelf luidruchtig worden en dat vrijwel iedereen stil wordt als hij een kerk binnenstapt. Zo kan een omgeving je helpen meer in een staat te komen die je verlangt. Vandaar dat het weekend plaatsvindt in een omgeving met zo min mogelijk ruis. Eigentijdserf is een prachtige locatie in het Brabantse Middelbeers. Een uniek inspirerend verblijf midden in de natuur. Een plek gekenmerkt door rust, ruimte, bos, water en uitzicht waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. We hebben een eigen vleugel in het prachtige gebouw en alle ruimte en mogelijkheden om te genieten, ervaren, relaxen en ontdekken, alleen en samen. 

Verzorging

Het keukenteam zorgt dagelijks voor ontbijt, lunch en diner. Ze werken zo veel mogelijk met producten uit eigen moestuin en van leveranciers uit de directe regio, waar mogelijk biologisch. Eten dat niet alleen de honger stilt maar tevens een bijdrage levert aan je verblijf, aangezien ook voeding van invloed kan zijn op je staat van zijn. De maaltijden zijn puur, vers, licht en precies aangepast aan jouw (dieet)wensen. Het hele weekend is er onbeperkt fruit, thee, koffie en (fruit)water.Het advies is om geen alcohol te drinken, maar ook hierin bepaal je zelf wat het beste klopt voor jou.

Bij een Weekend-Retraite passen ontspannen nachten. Iedereen heeft dan ook een eigen kamer met moderne badkamer. De aandacht in de kamers gaat voornamelijk uit naar een goede nachtrust. Dus geen tv of prikkels maar wel een goed bed en uitzicht op de natuur. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën op een ruime tweepersoonskamer met badkamer te verblijven.

Wanneer?

Het Reset-Weekend vindt plaats van vrijdag 8 november 2019 14.00 uur tot en met zondag 10 november 2019 16.00 uur. 

Misschien ben jij nieuwsgierig naar wat het volgende zou zijn voor jou, misschien denk je het juist te weten maar krijgt het geen vorm of misschien zie je helemaal geen volgende stappen omdat je het gevoel hebt dat je vast zit, of heb je het gevoel dat er iets nodig is, maar heb je geen idee wat. Het maakt niet uit, het gaat erom dat het Reset-Weekend je op een of andere manier aanspreekt. Luister daar dan lekker naar, want dan is dit het weekend voor jou!

Een Reset tijdens de retraite?

In een Reset stemt Emilie je af op je essentie. Je komt los van wat je beperkt, waardoor de weg vrij is en jij klaar bent voor het volgende.  Dat is natuurlijk perfect in combinatie met een retraite. Misschien wil je niet niet een Reset, maar een Vraag-Antwoord-Sessie waarin je op al je vragen kraakheldere antwoorden krijgt vanuit je ‘weten’/intuitie/bewustzijn. Ook dat kan in combinatie met het Reset Weekend. Er zijn Vraag-Antwoord-Sessies met Emilie tijdens de gezamenlijke momenten op het weekend, maar als je het gevoel hebt dat het 1 op 1 met Emilie zou moeten zijn, volg dan die behoefte.

Kortom, er bestaat voor alle deelnemers de mogelijkheid om een Reset of een Vraag-Antwoord-Sessie te combineren met het Reset Weekend voor €49,- in plaats van €65,-. Plan je Reset of Vraag-Antwoord-Sessie in aanloop naar de Weekend-Retraite. Mocht dat niet lukken dan is er een beperkt aantal Reset-plaatsen tijdens het weekend. Reserveer hiervoor tijdig je plekje.

Wanneer je een Reset of een Vraag-Antwoord-Sessie wilt combineren met het weekend, klik dan hieronder op Reset Weekend met 1 op 1 afspraak. Emilie neemt dan contact met je op om de 1 op 1 te plannen.

Kosten

De Weekend-Retraite duurt van vrijdag 14 uur tot zondag 16 uur en omvat
– 2 overnachtingen
– 2x ontbijt
– 2x lunch
– 2x diner
– onbeperktthee, koffie en water
– diverse gezamenlijke momenten
– voldoende ruimte om 1 op 1 af te stemmen met Emilie
– een inspirerende omgeving los van alle verplichtingen, prikkels en verplichtingen
– alle ruimte om werkelijk te relaxen en genieten

Maximaal 15 deelnemers

De kosten voor het gehele weekend bedragen €379 all-in.

 

Enkele reacties

Via Emilie…
…kom je bij jezelf. Zij laat je zien hoe je zelf je antwoorden vindt. Vraag en antwoord vanuit je eigen weten. Vertrouw op de antwoorden, handel stap voor stap, vraag door. Het is makkelijker dan ooit gedacht.
-Jan, die voorheen teveel nadacht en nu meer is :-)-

Emilie, jij vertelt niet hoe het zit, maar laat me dat zelf zien en ervaren. Zoveel krachtiger! Dank voor je liefde, je helderheid, je stralende ogen, de Reset, je zijn, de ervaringen, er samen zijn was zo fijn!
-Hetwien-

Wat een powervrouw! Wat een weekend! Zoveel gebeurd en het vertaalt zich thuis direct in concrete stappen.
Sunshine all over the place!!!
-Marco-

Wat voel ik me dankbaar….
Wat een feestje!
-Diana-

Ik ben je dankbaar dat je me dit weekend precies hebt gegeven wat ik nodig had.
Zo helder!
-Thanh-

Het was liefde, intens, heftig, bijzonder en vooral heel warm. De stilte, de omgeving, jouw woorden, en de mensen, het is een ervaring die ik nooit meer vergeet.
-Anna-

Wat een thuiskomen! Super dank voor het mooie & inspirerende weekend. Genoten van het mogen zijn, de liefde, warmte, inzichten en de flow waarin je me hebt gebracht. Nog nagenietend, thuis meteen mijn eerste stappen gezet!
Caroline-

Heb zoveel positieve energie van ‘t weekend, voelde echt alsof ik een xtc-pil op had toen ik thuis kwam en ik zit nog steeds in die heerlijke flow! Zo blij dat ik gewoon spontaan gegaan ben. Dat ik mezelf dit gegund heb! Enorm bedankt voor alles…
-Thiska-

Ik ben heel blij met dit weekend vol ‘zijn’, betekenissen, inzichten en fijne ervaringen. Duizend maal dank voor de bedding die jij creeert! Je bent een prachtig voorbeeld en ik weet en voel dat we allemaal ‘een kanaal’ zijn.
-Henriette-

Dank voor alles wat het weekend me heeft gebracht, ik voel me veel lichter! Jij vertelt het me niet, maar geeft me zelf de ervaring, waardoor ik het zelf echt zie, weet en ervaar. Dankbaar dat ik mezelf dit weekend cadeau heb gegeven.
-Noortje-

Duik je mee in dit prachtige avontuur…?

Druk op onderstaande button en ik informeer je als eerste vrijblijvend over de prachtige weekenden die nog komen gaan. 

Heb je een vraag?

Mail Emilie, Emilie@viaEmilie.nl