RESET

Wat is het?

In een Reset stemt Emilie je af op je essentie. Hierdoor laat alles los wat daar niet (meer) mee in overeenstemming is. Zodat je lijf en leven zich meer kloppend met je essentie (en dus met jou) kunnen gaan vormen. Een Reset brengt je niet ‘terug naar af’, maar zet je in je optimale staat van zijn. Van daaruit ontdek je wat werkelijk klopt voor jou en kan je daar optimaal van genieten.

Iedereen is heel en compleet, maar pikt in zijn leven allerlei perspectieven op over wat wenselijk is, wat hoort, belangrijk is, hoe de dingen werken en nog veel meer. Dat zijn in wezen brillen waardoor je je leven ervaart. Soms gaan die brillen al generaties lang mee zonder dat iemand zich er bewust van is. Als een bril (perspectief) bij jou past dan vormt het jouw ervaringen op een voor jou prettige kloppende manier. Zodra de bril niet (meer) in overeenstemming is met wie jij bent, is het niet prettig om erdoor te ervaren. Stel je maar eens voor dat je een bril met een bepaalde sterkte op zet die helemaal niet klopt voor jou. Dat geeft een vertroebeld, niet fijn beeld en misschien ook wat hoofdpijn. Toch houden we deze brillen vaak nog lange tijd op, omdat we er ons niet van bewust zijn. Dat kan allerlei (non)fysieke klachten geven en die vertroebelende brillen kunnen er ook voor zorgen dat je niet meer helder ziet wat wel klopt voor jou. 

De rol van Emilie

Emilie heeft de niet-alledaagse gave om mensen af te kunnen stemmen op hun essentie. Ze noemt dit een ‘Reset’. In een Reset (waar je zelf niets voor hoeft te kunnen of te doen) maakt ze verbinding met jouw essentie, waardoor die in jou enorm versterkt wordt. Je gaat weer over op die krachtige frequentie. Hierdoor laat alles los wat niet in overeenstemming is met die essentie (en dus met jou) omdat het van een andere frequentie is. Een Reset zuivert je zo van de brillen die niet bij je passen en onduidelijkheid en problemen veroorzaken. Je blijft gewoon jezelf, maar nu zonder onnodige ballast die jouw leven vervormt of dwarsboomt en dat merk je. Wat je niet meer dient, verdwijnt en wat klopt voor jou verschijnt.

Vergelijk het met het stemmen van een muziekinstrument. Er is niets kapot aan het instrument, je stemt het alleen weer zuiver af zodat het de mooiste muziek geeft. Jij bent in wezen ook een instrument en het kan dat jouw levensmuziek wat onzuiver klinkt, om welke reden dan ook en dat je daar (behoorlijk) last van hebt. Er is dan niets mis met jou, jij bent en werkt perfect en Emilie kan je zo afstemmen dat je die perfectie ook werkelijk kunt ervaren.

‘Voor een Reset hoef ik niets van je te weten. Het werkt voorbij woorden op de diepere lagen.’

Waar helpt het bij?

Een Reset werkt op alle vlakken waar je (onbewust) iets vasthoudt wat niet meer in overeenstemming is met jou en je ervaringen dus vervormt of blokkeert. Hiermee dient een Reset een heel breed spectrum. Zowel als je geen probleem ervaart als wanneer je  je echt niet fijn voelt of blokkeert, kan een Reset perfect voor je zijn

Je voelt zelf het beste of een Reset je aanspreekt,
misschien helpen de volgende voorbeelden je daarbij:

Je hebt het gevoel dat er meer in jou of het leven zit, je bent klaar voor het volgende maar weet niet hoe of wat, je hebt last van onrust, vermoeidheid, burn-out, depressie, perfectionisme, rouw, je zit niet lekker in je vel, je krijgt niet helder wat je werkelijk wilt of welke keuze je moet maken, je weet juist heel goed wat je wilt, maar het lukt niet, je loopt mentaal of fysiek vast, je hebt zonder specifieke reden het gevoel dat een Reset iets voor jou is.

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

-Emilie Kuijpers-

Hoe gaat het in z’n werk?

Een Reset is geen gesprek en richt zich niet op problemen, maar op de reset naar je meest optimale staat van zijn. Je hoeft voor een Reset dus ook niet met Emilie te delen wat je dwars zit, waar je last van hebt of wat je vragen zijn.

Een Reset werkt bovendien op diepere lagen, voorbij het denken. Je hoeft er dus niets voor te doen of te kunnen. Je hoeft het slechts te ervaren. Het duurt maximaal 40 minuten en wordt over het algemeen als heel relaxt ervaren. Terwijl je (ontspannen) ligt, stemt Emilie je af, in stilte en zonder je aan te raken. Hierdoor laat alles los wat niet (meer) met jou in overeenstemming is. Aan het eind van de Reset koppelt Emilie terug wat ze tijdens de Reset heeft gezien en ervaren (tenzij je dat liever niet hebt, dat doet niets af aan het effect van de Reset).

‘Haal jezelf geen zwaarte op de hals door
‘alles te moeten doorleven en op te moeten lossen’
Stem zuiver af en het lost op’

Na een reset

Een Reset werkt op het diepste niveau, je kern vanwaar alles opgebouwd wordt. Dat maakt ook dat het resultaat vanzelf doorwerkt in alle lagen van je bestaan. Daar hoef je verder niets voor te doen of te onthouden, de Reset doet zijn werk wel. De effecten kunnen direct merkbaar zijn, maar zich ook wat verder in de tijd openbaren. 

Een Reset zet je in je meest optimale staat van zijn op dit moment, dat kan voor iedereen anders zijn. Vandaar dat de ervaringen na een Reset divers zijn. De globale lijn is samengevat in onderstaande beschrijving.

Mogelijk te ervaren na een Reset

Je voelt je bevrijd van wat je dwars zat, het is een stuk duidelijker en luchtiger, kwartjes vallen, je verlangens worden helder en er ontstaan mogelijkheden ze te realiseren, je ontmoet nieuwe mensen, je voelt je ontspannen, helder en bewust, er ontstaan nieuwe kansen, je vindt de hulp die je nodig hebt, je zet stappen die je eerder niet voor mogelijk hield, je leven vormt zich veel meer ‘kloppend voor jou’.

Het kan overigens dat het de eerste dagen na de Reset wat moe, onrustig, duizelig, over-energiek of hongerig voelt. Het kan dat je juist geen trek hebt of wat anders slaapt. Dat hoeft niet zo te zijn, maar schrik er niet van als je het wel ervaart. Met het vasthouden aan wat niet meer past, heb je weerstand opgebouwd. Vergelijk het met een stuwdam, die houdt het water tegen waardoor weerstand wordt opgebouwd, wanneer de het water niet langer vastgehouden wordt, stroomt het door de opgebouwde weerstand extra krachtig. Non-fysiek is de weg na de Reset vrij, maar je lichaam is net wat trager, puur omdat het een ‘vastere’ laag is.

Enkele reacties

‘De periode voor de Reset voelde ik me heel onrustig. Sinds de Reset is er een rust en vertrouwen over me gekomen. Ik weet dat de nieuwe stappen gaan komen.’ 

‘Ik heb na de Reset zonder enige twijfel gedaan wat ik nooit durfde, ik heb mijn baan opgezegd en ik ben er zo blij mee!’

‘Er zijn zoveel dingen op z’n plek gevallen!’

‘Ik voel me heel helder en licht. Ik snap niet wat er eerst zo moeilijk was.’

‘De spanning is uit mijn lijf verdwenen en dus ook de klachten in mijn nek en schouders.’

‘In de maanden na de Reset begonnen dingen mijn leven positief te veranderen, achteraf realiseer ik me dat de Reset het keerpunt was.’

‘Ik slaap sinds de Reset zo goed en word uitgerust wakker’

‘Mijn rugpijn is weg!’

‘Ik heb eindelijk de liefde van mijn leven ontmoet!’

‘Er is zich stapje voor stapje een heel helder beeld aan het vormen van wat ik WEL wil.’

‘Ik ben niet meer zo verdrietig’
‘Wauw dit gaat echt veel dieper dan alles wat ik ooit gedaan heb, het raakt eindelijk de kern, dankjewel!’

‘Wat was het een verrassend effect! Erg bijzonder. Ik voel me erg licht. IK ben er weer!’

Afspraak maken

Emilie heeft haar Reset-praktijk in het torentje van een gerenoveerde kerk,

Molenbochtplein 33, Tilburg 

 

Op woensdagavond doet Emilie Resets bij het Levensatelier in Asten

Wil je een afspraak maken?
Mail Emilie dan via Emilie@viaEmilie.nl, ze neemt uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Kosten

Iedere Reset staat op zichzelf, het is geen traject.
Je ervaart vanzelf of je na een tijdje behoefte hebt aan een nieuwe Reset die je weer een stap verder of laag dieper kan brengen. Jij weet wat klopt voor jou.

De kosten voor een Reset zijn € 65,-

Betaling vindt na het maken van de afspraak plaats, zodat op het moment van de Reset alle aandacht naar de Reset gaat.

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

-Emilie Kuijpers-