RESET

Wat is het?

In een Reset maak ik de weg vrij, zodat jouw leven weer moeiteloos en perfect kan doorstromen. Hierdoor krijgen veranderingen de ruimte, ontstaat duidelijkheid die er eerst niet was en loopt alles letterlijk en figuurlijk soepeler.

Iedereen is heel en compleet, maar pikt in zijn leven allerlei perspectieven op over wat wenselijk is, wat hoort, belangrijk is, hoe de dingen werken en nog veel meer. Dat zijn in wezen brillen waardoor je je leven ervaart. Soms gaan die brillen al generaties lang mee zonder dat iemand zich er bewust van is. Als een bril (perspectief) bij jou past dan vormt het jouw ervaringen op een voor jou prettige kloppende manier. Zodra de bril niet (meer) in overeenstemming is met wie jij bent, is het niet prettig om erdoor te ervaren. Stel je maar eens voor dat je een bril met een bepaalde sterkte op zet die helemaal niet klopt voor jou. Dat geeft een vertroebeld, niet fijn beeld en misschien ook wat hoofdpijn. 

De rol van Emilie

Bij een Reset gebruik ik mijn gave. Dat betekent dat ik met mijn handen werk zonder je aan te raken. Ik laat je loskomen van alles wat niet meer bij jou past en je op welke manier dan ook in de weg ligt. Ik maak de weg vrij, zodat jouw leven weer moeiteloos en perfect door kan stromen. Een Reset zuivert je van de brillen die niet bij je passen en onduidelijkheid en problemen veroorzaken. Je blijft gewoon jezelf, maar nu zonder onnodige ballast die jouw leven vervormt, klachten veroorzaakt of je beeld vertroebeltEen Reset maakt de weg vrij, zodat zich precies kan ontvouwen wat relevant is voor jou. 

Vergelijk het met het stemmen van een muziekinstrument. Er is niets kapot aan het instrument, je stemt het alleen weer zuiver af zodat het de mooiste muziek geeft. Jij bent in wezen ook een instrument en het kan dat jouw levensmuziek wat onzuiver klinkt, om welke reden dan ook en dat je daar (behoorlijk) last van hebt. Er is dan niets mis met jou, jij bent en werkt perfect en ik kan je zo afstemmen dat je die perfectie ook werkelijk kunt ervaren.

‘Voor een Reset hoef ik niets van je te weten. Het werkt voorbij woorden op de diepere lagen.’

Voor wie?

Een Reset werkt op alle vlakken waar je (onbewust) iets vasthoudt wat niet meer in overeenstemming is met jou en je ervaringen dus vervormt of blokkeert. Hiermee dient een Reset een heel breed spectrum. Zowel als je geen probleem ervaart, maar gewoon het idee hebt dat een Reset iets toe kan voegen voor je, als wanneer je je echt niet fijn voelt of blokkeert, kan een Reset perfect voor je zijn.

Of het iets voor jou is?

Dat hoef je niet te bedenken, je voelt zelf of een Reset je aanspreekt,

ook al weet je misschien niet eens waarom!

De mensen die tot nu toe bij me zijn geweest, zijn tussen de 12 en 78 jaar, ongeveer net zoveel mannen als vrouwen.
De redenen waarvoor zij bij mij komen, zijn zeer uiteenlopend, maar ze zijn allemaal klaar zijn voor het volgende. Ze hebben zin in bijvoorbeeld vrijheid, gezondheid, liefde, een nieuwe uitdaging, duidelijkheid, onbevangenheid, contact, richting, helderheid, rust, plezier en ze hebben het gevoel dat ze bij mij moeten zijn.

Iedere sessie is anders, maar altijd indrukwekkend en verrassend. Ik heb al zoveel bijzondere dingen zien gebeuren. 

Dus, wie je ook bent, wat je ook doet of wel of niet gedaan hebt, waar je ook doorheen gaat of gegaan bent en wat je ook verlangt, als jij het gevoel hebt dat ik iets voor je kan betekenen,
dan ben je meer dan welkom!

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

-Emilie Kuijpers-

Hoe gaat het in z’n werk?

Een Reset is geen gesprek, het werkt op diepere lagen, voorbij het denken. Je hoeft het slechts te ervaren. Terwijl je (ontspannen) ligt, Reset ik je, in stilte en zonder je aan te raken. Daarbij werk ik puur intuïtief en gebruik ik geen technieken uit een boekje. Aan het eind van de Reset koppel ik terug wat ik tijdens de Reset heb gezien en ervaren.

‘Haal jezelf geen zwaarte op de hals door
‘alles te moeten doorleven en op te moeten lossen’
Stem zuiver af en het lost op’

Na een reset

Een Reset werkt op het diepste niveau, je kern vanwaar alles opgebouwd wordt. Dat maakt ook dat het resultaat vanzelf doorwerkt in alle lagen van je bestaan. Daar hoef je verder niets voor te doen of te onthouden, de Reset doet zijn werk wel. De effecten kunnen direct merkbaar zijn, maar zich ook wat verder in de tijd openbaren. De Reset zet de deur open, daarna ga je ontdekken wat er allemaal door de deur komt. Dat is voor iedereen anders. Vandaar dat de ervaringen na een Reset divers zijn. De globale lijn is samengevat in onderstaande beschrijving.

Mogelijk te ervaren na een Reset

Je voelt je bevrijd van wat je dwars zat, klachten verdwijnen, het is een stuk duidelijker en luchtiger, kwartjes vallen, je verlangens worden helder en er ontstaan mogelijkheden ze te realiseren, je ontmoet nieuwe mensen, je voelt je ontspannen, helder en bewust, er ontstaan nieuwe kansen, je vindt de hulp die je nodig hebt, je zet stappen die je eerder niet voor mogelijk hield, je leven vormt zich veel meer ‘kloppend voor jou’.

Het kan overigens dat het de eerste dagen na de Reset wat moe, onrustig, duizelig, over-energiek of hongerig voelt. Het kan dat je juist geen trek hebt of wat anders slaapt. Dat hoeft niet zo te zijn, maar schrik er niet van als je het wel ervaart. Met het vasthouden aan wat niet meer past, heb je weerstand opgebouwd. Vergelijk het met een stuwdam, die houdt het water tegen waardoor weerstand wordt opgebouwd, wanneer de het water niet langer vastgehouden wordt, stroomt het door de opgebouwde weerstand extra krachtig. Non-fysiek is de weg na de Reset vrij, maar je lichaam is net wat trager, puur omdat het een ‘vastere’ laag is.

Een Reset of een Vraag-Antwoord-Sessie?

In mijn praktijk werk ik op twee manieren 1 op 1. Ik doe Resets en Vraag-Antwoord-Sessies.

Hoe weet je wat het meest geschikt is voor jou?
Lees de informatie van beide sessies hier op de site en kies welke je het meeste aanspreekt. Mocht ik bij je komst merken dat de andere sessie op dat moment meer geschikt is, kan ik moeiteloos omschakelen. Beide sessies duren namelijk even lang en de kosten zijn ook gelijk. 

Afspraak maken

Mijn Reset-praktijk bevindt zich het torentje van een gerenoveerde kerk

Molenbochtplein 33, Tilburg 

Wil je een afspraak maken? 

Mail me via Emilie@viaEmilie.nl, dan neemt ik uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Kosten

Iedere Reset staat op zichzelf, het is geen traject.

Kom je na de Reset nog een keer terug?
Dat merk je vanzelf. Ieder mens is anders en het gaat er om dat je je eigen behoefte volgt.
Kom je 10x, 0x, 1x of 3x, het is allemaal goed, als het maar kloppend voelt voor jou.
Je ervaart het vanzelf als ik (weer) iets voor je kan betekenen.

De kosten voor een Reset zijn € 75,-

Een Reset duurt ongeveer 50 minuten. Betaling vindt na het maken van de afspraak plaats, zodat op het moment van de Reset alle aandacht naar de Reset gaat.

Heb je een vraag?

Mail Emilie, Emilie@viaEmilie.nl

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

-Emilie Kuijpers-