Selecteer een pagina

RESET

Bij een Reset functioneer ik als ‘doorgeefluik’. Ik verbind je, zonder je aan te raken, met de ‘bron’, dat wat jou werkelijk beweegt. Ik ben in wezen het ‘verbindingslijnje’. Die connectie stemt jou zuiver af en werkt door op de diepste fysieke en niet-fysieke lagen. Hierdoor kom je los van wat je beperkt en komen de antwoorden en inzichten door die voor jou relevant zijn. Veranderingen krijgen de ruimte en het loopt letterlijk en figuurlijk soepeler.  Een Reset is geen praat-sessie. Je kan het vergelijken met het stemmen van een muziekinstrument. Er is niets kapot aan het instrument. Je stemt het alleen zuiver af, zodat het de mooiste klank geeft. 

Bij aanvang van de Reset zal ik aan je vragen of er specifieke punten zijn waar de Reset op wilt richten. Dat hoeft uiteraard niet. Vertrouw erop dat de Reset altijd de juiste snaar weet te raken, ook als je die zelf niet direct kunt duiden.

Voor jou?

Of een Reset iets voor jou is?
Dat hoef je niet te bedenken, je voelt zelf of een Reset je aanspreekt.
Ook al weet je misschien niet eens waarom…

Bij een Reset komt een zuivere verbinding tot stand die jou in de kern afstemt. Dat maakt het bereik fysiek en non-fysiek heel groot. Je kunt de Reset inzetten voor hele gerichte vragen, (non)fysieke klachten en thema’s, maar ook als je het gevoel hebt dat er op een gebied in je leven meer helderheid, balans, verdieping of inzicht mag komen of je behoefte hebt aan meer verbinding of innerlijke leiding. Je kunt de Reset zelfs gebruiken om een directe verbinding te ervaren met iemand die overleden is. Dus wie je ook bent, waar je ook doorheen gaat, of gegaan bent en wat je ook verlangt. Als jij het gevoel hebt dat ik iets voor je kan betekenen, twijfel dan niet!

De Reset via Emilie kent verschillende vormen. Een Reset kan je alleen doen of als duo. Je kan aansluiten bij een van de Groeps-Resets of meegaan op Reset-Weekend. Deze pagina gaat over de Resets in mijn praktijk, die zijn één op één of als duo. 

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

‘Haal jezelf geen zwaarte op de hals door
‘alles te moeten doorleven en op te moeten lossen’
Stem zuiver af en het lost op’

Alleen of als duo?

De meeste mensen komen alleen voor een Reset, maar heb jij het gevoel dat je een Duo-Reset moet doen, twijfel dan niet. Je kan de Reset als duo richten op jullie relatie of een bepaald thema of vraagstuk. Ook kun je samen de verbinding met een overledene ervaren of de Duo-Reset zonder specifieke focus in gaan. Het maakt helemaal niet uit wat de relatie is tussen jullie. Het gaat er puur om dat je het gevoel hebt dat je het samen moet of wilt doen. 

Iedere Reset is anders, maar altijd indrukwekkend en verrassend. Ik heb al zoveel bijzondere dingen zien gebeuren. Je hoeft voor een Reset niets bijzonders te kunnen of te doen. Je hoeft zelfs geen reden te hebben waarvoor je komt. Vertrouw erop dat de juiste snaar geraakt wordt. De intelligentie van waaruit de Reset werkt is zoveel groter dan wij kunnen overzien. 

Kosten

Iedere Reset staat op zichzelf, het is geen traject.

Je ervaart zelf of het bij een keer blijft of dat de behoefte ontstaat het vaker te doen. 
Je merkt het vanzelf als ik (weer) iets voor je kan betekenen.

De kosten voor een Reset zijn €40,- voor een Reset van 25 minuten en € 75,- voor een Reset van 50 minuten.

Kies de Reset die het meeste jouw aandacht trekt, dat is de juiste voor jou, of dat nou 25 of 50 minuten is.

De kosten voor een Duo-Reset zijn € 75,-

Deze sessie duurt ongeveer 50 minuten.

Betaling is vooraf, bij het maken van de afspraak, zodat bij de Reset alle aandacht naar jou gaat.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? 

Mail me via Emilie@viaEmilie.nl, dan neemt ik uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Kom je graag met z’n tweeën? Vermeld dat dan even in je mail.

Mijn praktijk bevindt zich in Zen’trum de Verbinding in Tilburg. Het adres is Langendijk 81, 5045 AV Tilburg. Parkeren is gratis en het dichtstbijzijnde station is Tilburg Reeshof (nog wel even lopen of met de bus).

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

-Emilie Kuijpers-

Heb je een vraag?

Mail Emilie, Emilie@viaEmilie.nl