Selecteer een pagina

RESET

Bij een Reset functioneer ik als ‘doorgeefluik’. Ik zet mijn directe verbinding met de ‘bron’ open als ik in contact met jou ben (ik raak je hierbij niet aan). Die connectie stemt jou zuiver af en werkt door op de diepste fysieke en niet-fysieke lagen. Hierdoor kom je los van wat je beperkt en komen de antwoorden en inzichten door die voor jou relevant zijn. Veranderingen krijgen de ruimte en het loopt letterlijk en figuurlijk soepeler. Tijdens de Reset geef ik alles aan je door wat er via die ‘directe verbinding’ bij me binnenkomt. Er is ook ruimte om specifieke vragen te stellen. Reset is geen praat-sessie. Je kan het vergelijken met het stemmen van een muziekinstrument. Er is niets kapot aan het instrument. Je stemt het alleen zuiver af, zodat het de mooiste klank geeft. 

Een Reset kan in mijn praktijk of op afstand. Bij aanvang van de Reset zal ik aan je vragen of er specifieke punten zijn waar je de Reset op wilt richten. Dat hoeft niet. Vertrouw erop dat de Reset altijd de juiste snaar weet te raken, ook als je die zelf niet direct kunt duiden.

Iedere Reset is anders, maar altijd indrukwekkend en verrassend. Ik heb al zoveel bijzondere dingen zien gebeuren. Je hoeft voor een Reset niets bijzonders te kunnen of te doen. Je hoeft zelfs geen reden te hebben waarvoor je komt. Vertrouw erop dat de juiste snaar geraakt wordt. De intelligentie van waaruit de Reset werkt is zoveel groter dan wij kunnen overzien.

Voor jou?

Of een Reset iets voor jou is?
Dat hoef je niet te bedenken, je voelt zelf of een Reset je aanspreekt.
Ook al weet je misschien niet eens waarom…

Bij een Reset komt een zuivere verbinding tot stand die jou in de kern afstemt. Dat maakt het bereik fysiek en non-fysiek groot. Je kunt de Reset inzetten voor hele gerichte vragen, (non)fysieke klachten en thema’s, maar ook als je het gevoel hebt dat er op een gebied in je leven meer helderheid, balans, verdieping of inzicht mag komen of je behoefte hebt aan meer verbinding of innerlijke leiding. Je kunt de Reset zelfs gebruiken om een directe verbinding te ervaren met iemand die overleden is. Dus wie je ook bent, waar je ook doorheen gaat, of gegaan bent en wat je ook verlangt. Als jij het gevoel hebt dat ik iets voor je kan betekenen, twijfel dan niet!

De Reset via Emilie kent verschillende vormen. Een Reset kan je alleen doen of als duo, in de praktijk of op afstand. Je kan aansluiten bij een van de Groeps-Resets of meegaan op Reset-Weekend. Deze pagina gaat over de Resets in mijn praktijk en op afstand, die zijn één op één of als duo.

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

Haal jezelf geen zwaarte op de hals door
‘alles op te moeten lossen’
Stem zuiver af en het lost op.

In de praktijk of op afstand?

Je kunt voor een Reset naar mijn praktijk in Tilburg komen. Dan werk ik direct 25 of 50 minuten met je. Hierbij mag je een audio van de Reset opnemen. De praktijk is open op maandag, dinsdagochtend, donderdag, vrijdagochtend en een wisselende doordeweekse avond.

Je kunt ook kiezen voor een Reset op afstand. Je stuurt dan een foto van jezelf en je eventuele vragen en thema’s waar  je wilt dat ik de Reset op richt. Dit laatste hoeft overigens niet, je kan de Reset ook heel goed algemeen insteken.

Bij een Reset op afstand zet ik het Reset-lijntje open op het moment dat het voor mij kloppend voelt (met dat moment hoef jij geen rekening te houden). Ik neem vervolgens een audio op met alles wat specifiek voor jou via die directe verbinding bij mij binnenkomt. Deze audio ontvang jij en kun je wanneer je wilt en onbeperkt afspelen.

Een Reset in de praktijk is niet beter dan een Reset op afstand. Het gaat erom welke jou het meest aanspreekt. Dat is de juiste vorm voor jou, vertrouw daarop.

 

Alleen of als duo?

De meeste mensen komen alleen voor een Reset, maar heb jij het gevoel dat je een Duo-Reset moet doen, twijfel dan niet. Je kan de Reset als duo richten op jullie relatie of een bepaald thema of vraagstuk. Ook kun je samen de verbinding met een overledene ervaren of de Duo-Reset zonder specifieke focus in gaan. Het maakt helemaal niet uit wat de relatie is tussen jullie. Het gaat er puur om dat je het gevoel hebt dat je het samen moet of wilt doen.

 

Kosten

Iedere Reset staat op zichzelf, het is geen traject.

Je ervaart zelf of het bij een keer blijft of dat de behoefte ontstaat het vaker te doen.
Je merkt het vanzelf als ik (weer) iets voor je kan betekenen.

De kosten voor een Reset in de praktijk zijn €40,- voor een Reset van 25 minuten
en € 75,- voor een Reset van 50 minuten.

Kies de Reset die het meeste jouw aandacht trekt, dat is de juiste voor jou, of dat nou 25 of 50 minuten is.

De kosten voor een Reset op afstand zijn 25,-

Je ontvangt een audio van ongeveer 10 minuten.

De kosten voor een Duo-Reset in de praktijk € 75,-

Deze sessie duurt ongeveer 50 minuten.

Betaling is vooraf, bij het maken van de afspraak, zodat bij de Reset alle aandacht naar jou gaat.

Afspraak maken

 

Wil je een afspraak maken? 

Mail me via Emilie@viaEmilie.nl, dan neemt ik uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Kom je graag met z’n tweeën? Vermeld dat dan even in je mail.

Mijn Reset-praktijk bevindt zich op maandagen aan de Piushaven in Tilburg,
Toernooistraat 7, 5021 BJ Tilburg.
Goed bereikbaar, parkeren voor €1,- per uur, het dichtstbijzijnde station is Tilburg Centrum.

Op dinsdagochtend, donderdag, vrijdagochtend en in de avonden heb ik mijn Reset-praktijk aan de Gierkerkstraat 49 in Tilburg. Parkeren is gratis en het dichtsbijzijnde station is Tilburg Reeshof.

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn?
Twijfel dan niet!

-Emilie Kuijpers-

Contactgegevens

Emilie@viaEmilie.nl

Adres Reset-praktijk:

Maandag: Toernooistraat 7, 5021 BJ Tilburg.

Dinsdag, donderdag, vrijdag en avonden: Giekerkstraat 49 Tilburg.