Selecteer een pagina

Hi …

 

 

Herken je dat? 
Dat je een kerk binnenstapt en je vanzelf stil wordt? 
Of dat een drukke winkel je onrustig maakt? 

Een omgeving kan een staat van zijn versterken en dat kan je handig inzetten… 
Ik ervaar dat altijd enorm bij de zee. We waren er laatst een weekje en als ik het strand op loop, voel ik direct een enorm gevoel van vrijheid en ruimte. Bijna automatisch steek ik mijn armen breed in de lucht, haal ik diep adem en verschijnt er een enorme lach op mijn gezicht. Of het nou stormt of dat er een kraakhelder zonnetje boven prijkt, de zee heeft dat effect op mij en daar maak ik dankbaar gebruik van. 

Heb jij ook van die plekken waar je helemaal opleeft of juist heel rustig wordt, waar je ruimte ervaart, inspiratie krijgt of ontploft van geluk? 

Misschien leuk om er eens alert op te zijn wat een omgeving met je doet en hoe je daar mee kan spelen. Realiseer je overigens dat je vanuit een zuivere afstemming vanzelf naar de omgeving trekt die op dat moment het meest passend is. Gebruik een omgeving dus waar het je dient, maar beperk jezelf niet met het perspectief dat je ervan afhankelijk bent, want dat ben je niet. Jij bent flexibel en vrij en de bron van jouw ervaring, niet andersom.

De zee zorgde bij mij in ieder geval voor heel veel ruimte, die op zijn beurt vol kon stromen met nieuwe inspiratie, ideeën en ontwikkelingen en daar deel ik er hier onder graag een paar van met jou.

Liefs Emilie

Emilie (Tilburg, 1979) keek op haar 15e in een bijna-dood-ervaring ‘achter’ het leven. De grootsheid ervan kon ze toen nog niet helemaal bevatten, maar in diverse eenheidservaringen viel alles op zijn plek. 
Ze is auteur van het boek IK-Moeiteloos je mooiste leven, deelt haar inzichten op diverse manieren en helpt mensen verhelderen door de informatie die ‘gewoon aanwezig is’ te vertalen en zichtbaar te maken.

Verhelderingsbijeenkomsten

Boek en e-boek

Online training Moeiteloos je mooiste leven door te zijn wie je werkelijk bent

Verhelderingsweekend

Persoonlijke afstemming