Selecteer een pagina

Hi …

Wanneer ‘je nu fijn voelen’ het belangrijkste voor je wordt, ga je als een speer!

Steeds als je namelijk dat fijne gevoel in jezelf opzoekt, die sprankeling, die kriebel, dan stem je loepzuiver af en dat betekent dat je de weg vrij maakt voor wat het meest aantrekkelijk is voor jou. Het is niet zo dat je moet verzinnen wat je graag zou willen, wat je missie is, wat je dromen zijn, wat de volgende stap is. Het is allemaal al in jou en jij hoeft slechts de weg vrij te houden!

Die sprankeling, die kriebel, dat verliefde gevoel of hoe je het ook wilt beschrijven, alles wat voor jou een fijn gevoel omvat, is jouw natuurlijke staat van zijn. Als je je zo voelt, ben je open en ontspannen, oftewel weerstandsloos! Zonder weerstand betekent vrije stroming, flow! Zorg je dus dat je zonder weerstand bent, dan kom je vanzelf in de flow.

Twijfel je nog? Probeer het gewoon eens uit! Roep op ieder moment dat je er aan denkt dat fijne gevoel in jezelf op, die sprankeling. Ook, of misschien wel juist, als je weerstand ervaart. Schakel vanuit die weerstand naar die kriebel in je buik. Ervaar dat je zo flexibel bent. Schakel continu, in iedere situatie. Een grappige uitdaging om met jezelf aan te gaan, maar ook oooooh zo functioneel! Op die manier zet je jezelf namelijk continu in je meest zuivere staat van zijn en dat is alles wat je hoeft te doen. Van daaruit ervaar je van nature inspiratie, plezier en alles wat aantrekkelijk is voor jou. Je zet de deur wijd open voor jouw mooiste leven!
Het ontvouwt zich onder je ogen…

Het proberen waard, toch?

Liefs Emilie

viaEmilie.nl