Coaching, 1 op 1 met Emilie

 

Regelmatig kwam de vraag of ik ook aan coaching doe. Nee was steevast mijn antwoord, aangezien coaching in mijn perspectief gepaard ging met een lang traject en ik daar niet de persoon naar ben.Tot ik ineens inzag dat het ook anders kan! 

Daarom nu een volmondige JA! op die vraag.
JA, ik werk ook 1 op 1 in krachtige persoonlijke verhelderingscoachings!

Hoe?

Wanneer je een coaching bij mij boekt, gaan we dus geen traject aan, maar verhelderen we direct. Dat houdt in dat we geen lange gesprekken voeren over wat er ‘mis’ gaat, maar direct op onderzoek gaan wat er voor jou te verhelderen is. Alle informatie is altijd aanwezig en daar maken we in de coaching dankbaar gebruik van. Samen laten we de antwoorden en helderheid op diverse manieren ontstaan. Je hoeft dus niets vooraf te bedenken, slechts te ervaren.  In interactie vertalen we samen de voor jou relevante informatie. Je ontstijgt het perspectief dat je beperkte en ervaart heldere antwoorden, wijsheid en inzichten.

Voor jou?

Heb je een vraag die je maar niet helder krijgt? Ben je toe aan een volgende stap, verrijking of verdieping? Lonkt er iets in jou en kan je de vinger er niet op leggen? Ervaar je onrust? Wil je meer van jezelf ontdekken? Is er een keuze waar je tegenaan hikt? Is er een thema wat steeds terugkomt in je leven? Loop je ergens vast? Ben je op zoek naar je missie? Wil je weten welke richting je trekt? Verlang je ernaar volledig in je kracht te staan? Of heb je in het algemeen behoefte aan verheldering?

Dan is deze coaching vast iets voor jou! Ervaar het soort weten waar je naar op zoek bent.

Wanneer?

Coaching is te plannen op maandag, donderdag en vrijdag overdag en op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de avond.

Waar?

De coaching is in Berkel-Enschot of op jouw verzoek op een andere locatie.

Kosten

€ 50,- voor 45 minuten
€ 65,- voor 1 uur
€ 85,- voor 1,5 uur


€ 110,- voor 2 afspraken van 1 uur
€ 150,- voor 2 afspraken van 1,5 uur
€ 160,- voor 3 afspraken van 1 uur
€ 215,- voor 3 afspraken van 1,5 uur

Iedere coaching brengt weer iets heel anders aan het licht. Meerdere keren gaan is een verrijking, geen herhaling.

Wanneer ik naar een andere locatie kom, reken ik reiskosten.

Afspreken

Wil je graag een coachingsafspraak maken? Mail me dan op Emilie@viaEmilie.nl