Selecteer een pagina
In het boek IK-Moeiteloos je mooiste leven beschrijf ik de inzichten die mij een heerlijk, vrij, rijk, licht leven bezorgden.

Ben jij de IK die het gevoel heeft dat je nog niet helemaal bent? Dat er meer in zit, in jou, in je leven. Iets wat blijft trekken zonder dat je er precies de vinger op kan leggen waar dat ‘meer’ dan vandaan zou moeten komen.

Lonkt er iets in jou, iets heel aantrekkelijks, iets wat je niet precies kent?

Trekt die laag dieper, maar trekt dat hele zweverige je niet?

Dan is dit het boek voor jou!

Wat je zoekt, is binnen handbereik. Dit praktische boek is de sleutel naar een zorgeloos leven. Het laat je zien dat je met jouw leven goud in handen hebt, ongeacht wat je allemaal hebt doorgemaakt en hoe je er nu in staat. Ontdek dat dit een stuk makkelijker en logischer is dan het vaak lijkt. Niet met ingewikkelde theorieën, eindeloze training of enorme toewijding, maar met helder inzicht in hoe leven werkt, komt je weer moeiteloos in je kracht en ervaar je je eigen grootsheid.

De opening ‘dat er meer in zit’ geeft je toegang tot de inzichten en de veranderingen. Hierin doet het lezen van dit boek zijn werk, zonder dat je je hoofd erover hoeft te breken. Het enige wat je nodig hebt, is een flinke dosis lef en de bereidheid de wereld totaal anders te zien. Duik in dit avontuur en realiseer zonder streven en zweven moeiteloos je mooiste leven!

 

Over de auteur

Emilie (Tilburg 1979) keek in een bijna-dood-ervaring ‘achter’ het leven. Het is haar kraakhelder hoe licht leven werkelijk is en hoe moeiteloos en perfect het zich ontvouwt. Ze ziet ook hoe je deze stroom (onbewust) kunt vervormen en dwarsbomen waardoor je allerlei klachten kunt krijgen, problemen ervaart, je niet fijn voelt, je verlangens geen vorm krijgen of je het gevoel hebt dat je niet je volledig potentieel leeft.

Emilie organiseert Reset-weekenden, schreef het boek IK-Moeiteloos je mooiste leven, schrijft momenteel het boek ‘Skip the bullshit’ en heeft een praktijk in Tilburg waar ze Resets en Vraag-Antwoord-Sessies doet. Hierover vind je alles op deze site. 

Reacties van lezers

Helderheid in wat altijd zo vaag blijft

Zeer aanstekelijk en goed geschreven

Het zoeken is gestopt, de kwartjes vallen

Wat een verlichting!

Met dit boek ervaar en realiseer je je dromen

Mindblowing!

Het is zoveel makkelijker dan ik het altijd maakte

Fascinerend!

Eindelijk voel ik me volledig in mijn kracht

Inkijkexemplaar

Blader hieronder door 10 pagina’s (van de 231) uit verschillende delen van het boek om een indruk te krijgen van de inhoud.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave

Voorwoord p.5

Voorwoord p5

Voorwoord p.6

Inleiding p.7

Leven is licht p.81

Je lichaam p.83

Je lichaam

Anderen p.88

Anderen

H4 Alles is altijd aanwezig p.123

Alles is altijd aanwezig

H4 Alles is altijd aanwezig p.124

Alles is altijd aanwezig

H8 Je bent flexibel en vrij p. 213

Je bent flexibel en vrij

Het boek kan heel snel van jou zijn!

Heb je een vraag?

Mail Emilie, Emilie@viaEmilie.nl