In het boek IK-Moeiteloos je mooiste leven beschrijf ik de inzichten die mij volledig in mijn kracht zetten en me een heerlijk, vrij, rijk, licht leven bezorgden.

Ben jij de IK die het gevoel heeft dat je nog niet helemaal bent? Dat er meer in zit, in jou, in je leven. Iets wat blijft trekken zonder dat je er precies de vinger op kan leggen waar dat ‘meer’ dan vandaan zou moeten komen.

Lonkt er iets in jou, iets heel aantrekkelijks, iets wat je niet precies kent?

Trekt die laag dieper, maar trekt dat hele zweverige je niet?

Dan is dit het boek voor jou!

Wat je zoekt, is binnen handbereik. Dit praktische boek is de sleutel naar een zorgeloos leven. Het laat je zien dat je met jouw leven goud in handen hebt, ongeacht wat je allemaal hebt doorgemaakt en hoe je er nu in staat. Ontdek dat dit een stuk makkelijker en logischer is dan het vaak lijkt. Niet met ingewikkelde theorieën, eindeloze training of enorme toewijding, maar met helder inzicht in hoe leven werkt, komt je weer moeiteloos in je kracht en ervaar je je eigen grootsheid.

De opening ‘dat er meer in zit’ geeft je toegang tot de inzichten en de veranderingen. Hierin doet het lezen van dit boek zijn werk, zonder dat je je hoofd erover hoeft te breken. Het enige wat je nodig hebt, is een flinke dosis lef en de bereidheid de wereld totaal anders te zien. Duik in dit avontuur en realiseer zonder streven en zweven moeiteloos je mooiste leven!

 

OVER DE AUTER
Emilie Kuijpers (Tilburg 1979) keek in een bijna-dood-ervaring ‘achter’ het leven. Het verlangen dit verder te verhelderen, haar open en avontuurlijke houding en de rijke levenservaring brachten haar kraakhelder inzicht. In diverse eenheidservaringen viel alles op zijn plek.

Emilie is het tegenovergestelde van zweverig, laat je ervaren dat ook jouw leven zich moeiteloos en perfect ontvouwt, verheldert hoe je daar op in speelt en deze stroom niet langer vervormt en dwarsboomt. Ze schreef het boek IK-Moeiteloos je mooiste leven, organiseert Verhelderingsbijeenkomsten, Day Retreats en weekenden en prikkelt je bewustzijn via Verhelderingscoachings, persoonlijke afstemmingen, haar inspiratie-academie en social media. 

Reacties van lezers

Helderheid in wat altijd zo vaag blijft

Zeer aanstekelijk en goed geschreven

Het zoeken is gestopt, de kwartjes vallen

Wat een verlichting!

Met dit boek ervaar en realiseer je je dromen

Mindblowing!

Het is zoveel makkelijker dan ik het altijd maakte

Fascinerend!

Eindelijk voel ik me volledig in mijn kracht

Inkijkexemplaar

Blader hieronder door 10 pagina’s uit verschillende delen van het boek om een indruk te krijgen van de inhoud.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave

Voorwoord p.5

Voorwoord p5

Voorwoord p.6

Inleiding p.7

Leven is licht p.81

Je lichaam p.83

Je lichaam

Anderen p.88

Anderen

H4 Alles is altijd aanwezig p.123

Alles is altijd aanwezig

H4 Alles is altijd aanwezig p.124

Alles is altijd aanwezig

H8 Je bent flexibel en vrij p. 213

Je bent flexibel en vrij

Het boek kan heel snel van jou zijn!

IK-Moeiteloos je mooiste leven

e-book
12,50
  • Het e-book IK-Moeiteloos je mooiste leven
  • Binnen 24 uur digitaal naar je verzonden
  • Toegang tot de inspiratielessen ‘Moeiteloos je mooiste leven door te zijn wie je werkelijk bent’ op de online academie van Emilie

IK-Moeiteloos je mooiste leven

Boek bezorgd buiten Nederland
27,50
  • Het boek IK-Moeiteloos je mooiste leven
  • Voor slechts €5,- (inbegrepen in de prijs) thuisbezorgd buiten Nederland
  • Toegang tot de inspiratielessen ‘Moeiteloos je mooiste leven door te zijn wie je werkelijk bent’ op de online academie van Emilie

Heb je een vraag?

Mail Emilie, Emilie@viaEmilie.nl